top of page

Fietsbeleving in Bilzen

E-bike Vibes

E-Bike Vibes verhuurt elektrische fietsen en bakfietsen in Kleine Spouwen, de mooie rustige deelgemeente van het gezellige Bilzen. We bevinden ons tussen fietsenknooppunt 68 en 89, waar ook onze vakantiewoning V.E.L.O. (www.vakantiewoningvelo.be) zich bevindt. Onze fietsverhuur bevindt zich op minder dan 2 km van knooppunt 68 en er staan wegwijzers van onze fietsverhuur tot knooppunt 68 en omgekeerd.

Ontdek het bruisende centrum van Bilzen met zijn gezellige cafés en restaurants op de markt. Op zeer korte afstand van E-Bike Vibes fietst u naar de allermooiste kastelen zoals Alden Biesen, het Kasteel van Groenendaal en het Kasteel van Edelhof, het wijnkasteel van Genoels-Elderen, fietst u door de prachtige glooiende landschappen van Hanspengouw met fruitboomgaarden en charmante dorpjes.  Voor de kinderen is er een grote volledig vernieuwde speeltuin de Motten met skatepark in Tongeren, of speeltuin Edelhof in Bilzen, of binnenspeeltuin Kinderrijck in Bilzen. U kan ook railbiken in Munsterbilzen of gaat u liever naar Bilzen Mysteries, een licht- en klankspektakel op de historische site van het kasteel van Alden Biesen met nu ook overdag een fascinerende en interactieve speurtocht voor jong en oud, vol raadsels, aanwijzingen en opdrachten.

Houdt u meer van cultuur dan is het Gallo-Romeins museum van Tongeren of La Biomista in Genk vast en zeker wel uw ding.

Ook is het blotevoetenpad in Zutendaal slechts 20km verwijderd van E-bike Vibes en een echte aanrader voor met kinderen.

 

Met de elektrische fiets of elektrische bakfiets kan u gemakkelijk vanuit fietsverhuur E-Bike Vibes de fietslus " langs kunst en kastelen (klik hier)" afleggen.

  • Knooppunten: 85 - 108 - 519 - 123 - 119 - 109 - 108 - 68 - 89 - 81 - 90 - 66 - 67 - 504 - 104 - 84 - 200 - 85

  • Aantal kilometers:  54 km

Het decor rondom Bilzen fascineert het hele jaar door: van de bloesemzee in het voorjaar over de plukrijpe vruchten in de oogsttijd tot de ongerepte stilte in de winter. Tijdens de bloesem- en oogstfeesten van april t.e.m. oktober valt er heel wat extra te beleven.

 

Bij de huur van een elektrische fiets of elektrische bakfiets zullen we u altijd helpen met het uitstippelen van uw route. 

We zijn zelf ervaringsdeskundigen en kunnen dus goede tips geven.

Meer tips voor Bilzen met kids vindt u hier

Meer info over Bilzen (events, restaurants, info) vindt u op de site van Visit Bilzen

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende vraag of een boeking.

bottom of page